Chanet Siret Simonen

Olen koolitaja ja coach meeskondadele, ettevõtte juhtidele, kui kõigile neile, kes soovivad elus muutust. Sain lahenduskeskse coach’i kvalifikatsiooni 2015. aastal. Olen aidanud mitmeid inimesi, meeskondi ja organisatsioone nende väljakutsete juures.

  • Üle 15 aasta kogemust ettevõtluses

  • Üle 1500 eduka coachingu tunni

  • Aasta koolitaja 2020 nominent

  • Sertifitseeritud lahenduskeskne PCC coach

Kogenud räägivad

  • Kirti

    Soovitan Chaneti, sest jagab suurepäraseid näpunäiteid ja on tulvil täis inspiratsiooni ja energiat. Samuti juba esimesel kohtumisel sain sellised juhised, mis aitasid mul endal fookuse paika panda. Lisaks on Chanet inimeste inimene ja tema käe all on väga hea areneda ja eesmärke parandada. Mulle väga meeldib Chaneti otsekohesus ja head näpunäited. Peale temaga kohtumisi tunnen ennast alati väga hästi ja tean, mida järgmiseks tegema pean.

  • Signe

    Tunnen Chanetti umbkaudu 15 aastat. Suhtlemine on temaga nii lihtne ja iseenesestmõistetav. Paar aastat tagasi vajasin endas selgusele jõudmist ning sel hetkel viis mind tee Chaneti juurde, kes parasjagu oli alustanud coachinguga. Tol hetkel ma ei teadnud, mida tähendab “coaching”. Sain coachingu mõttest ka peatselt aimu. Tegime järk-järgult sessioone ning tundsin, et enda seatud eesmärkide poole liikumine hakkab aina reaalsem tunduma. Chanet on üks SUUR tugi, kes aitab, suunab ja leiab parima meetodi, kuidas SINA oma seatud eesmärkideni jõuad. Mäletan, et peale igat sessiooni oli selline tunne, et suudan terve maailma vallutada. Nüüd tean täpselt, millele keskenduma pean, et oma unistused reaalsuseks muuta. Olen selle kogemuse eest väga tänulik. Aitäh, Chanet!

  • Lea

    Chanetiga kohtumised on alati kulda väärt. Ta suudab mannetust ebaõnnestujast tuua esile kõige suurema võluri. Ja ma ei liialda. Vaid tunni-ajase coachingu järel tunnen et tiivad tekivad; näen selle kohapeal uusi võimalusi ja tugevust, kus enne paistis vaid pime urgas ja endasse-imav must auk. Ta näitab lihtsalt ja kergelt kätte nurgatagused kuhu sa varem vaadata pole julenud. Nii et järgmisel päeval ärgates tead täpselt kuhu vaadata, et kullakangid üles leida! Soovitan soojalt kõigile, kes vajavad mingis projektis või elu-ummikus abikätt, – kõrva või -suud.